onsdag 23. januar 2008

Trening 23 januar.

Vi var fem stk på trening i dag, så fikk en effektiv trening.

Trente først på en kombinasjon Ann Karin satt opp (se over). Følte ikke at dette gikk så bra, vi fikk stor sving fra 2-3, og slet fra hinder 14 til slalåmen. Jeg lagde en stor sving fra 14 og da ble linjen til slalåmen for vanskelig for Katie. Jeg stolte også for lite på Katie slik at jeg ble løpende side om side med henne fra hinder 15 sånn at Katie ikke fikk rom til å hente inngangen selv... Trente dette i en tredje økt igjen for å prøve å få det til, men Katie låste seg litt på inngangen, selv om jeg gjorde en god nok jobb, så ho burde ha klart det. Måtte bare ta et steg tilbake og starte henne på hinder 15 i best mulig linje mot slalåmen, da fikk vi det til.

Tok en økt der vi trente mellom på de fire hinderne som stod som gjerde. Dette fungerte fint og hun skjønte hva hun skullle gjøre og hadde korte svinger. Har trent lite på mellom, så var på tide å ta litt fatt i det. Trente også slalåm-venstre hopp-venstre hopp-mellom-venstre rørinngang. Det fungerte også bra! Så vi får bare fortsette å jobbe med mellom, siden det er noe som kommer mer og mer, i hvertfall i Sverige.

Katie "touchet" også mange av hoppehinderne i dag, så jeg måtte korrigere ho for det. En grunn til det kan være fra stevnet i helga med godt/lett underlag og mye fart og treninga på mandagen som også var mye rett frem. Og i dag så ble det mye annerledes jobbing med svinger og handling, så kan hende det ble litt slurving på grunn av det...

Det er absolutt nok å jobbe med, men det er jo sånn det skal være. Kan ikke gå så bra på trening hver gang heller, og vi lærer mye av treninger som vi har hatt i dag, der vi feiler litt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar