onsdag 11. juni 2008

God treningsfølelse:)

Referat fra Oslo Hundeshow:
Vi hadde ikke helt helga med oss under dette stevnet. Konkurrerte både fredag, lørdag og søndag med tilsammen åtte løp. Gikk et løp jeg var fornøyd med i åpen hopp på fredagen, Katie gikk som ei kule, men vi fikk en slalåmfeil som var min feil. De andre løpene besto av mye riv (har ikke trent på maks høyde på veldig lenge) og en del slalåmfeil. Litt kjedelig med en sånn helg, men vi hadde det veldig koselig sosialt med Nesgjengen!

Mandag trente vi slalåminnganger for å prøve å få til det igjen. Fikk en fin trening, først med hjelp av bøyler, deretter uten. Godt å få til litt slalåm igjen, etter en sånn helg...

Trening 10 juni:
Vi var fire stk som trente etter nybegynnerne i dag og Bjørn hadde med bane (se nedenfor). Var en agilitybane med vanskelige slalåminnganger, en del handling, fremadsendig og A-B-C hinder med fire meter i mellom. Katie og jeg gikk ut og gikk feilfritt første runden:) Super fornøyd med løpet, Katie tok slalåminngangene som bare det og klarte korte mellomsvinger etter mønet. Gikk to runder etterpå der jeg pirket litt på felter og trente mellom et par ganger til for å få det ordentlig inn i kroppen. Moro at slalåminngangene satt i dag, det viser vel at treninga forrige uke med kun slalåmtrening har hjulpet:) Og Katie hadde ingen riv på treninga i dag, klarte tilogmed A-B-C:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar