onsdag 6. august 2008

Sommer 2008

Da var sommern snart over for i år, og studiene begynner igjen til uka. Det blir både uvant og negativt for agility'n sin del. Blir fire dager i uka som vi må pendle dette høstsemesteret, men skal da prøve å få tid til mest mulig agility også:)

Vi har vært en uke på kurs i Karlstad med Ann Karin og Geir. Både slitsomt og lærerikt.

Tanker etter kurset: Vi må begynne å bruke mer tid på feltene, holde tilbake enda mer og markere de bedre. Katie har felt, men de er ikke sånn jeg vil ha de, og jeg lar Katie tøye strikken for mye. Vi er dårlig på starter der det er bygd opp til fart for deretter å bli krappe svinger. Da får jeg ikke tak i ho... Må trene på å både lage svingen og ta i mot. Vil kunne gjøre begge deler. Vi har dårlige slalåminnganger, men det veit vi jo. Jeg er for TREG med kommandoer, altfor treg! Det må jeg skjerpe meg på... Vi har lært blind-cross, og har funnet ut hvor det fungerer og ikke fungerer.

Etter kurset hadde vi noen dager fri og så var det tid for Varmlandsloppet! 4 dager med konkurranse. Torsdagen med uoffisiell startet veldig bra med hoppløpet. Her fløt det godt med super fart. Jeg gjorde en feil der jeg sku fulgt opp et steg til til et hoppehinder, noe som resulterte i en vegring. Men alt annet var supert og vi fikk bra tid tross alt. Agløpet var også ok, helt til vi disket. Katie og jeg skilte vei etter slalåmen... kremt, hehe.

Resten av helgen med stevnet gikk veldig dårlig. Vi hadde slalåmfeil i nesten hvert eneste løp, og jeg var for treg og ikke fokusert. Vi suger rett og slett når det gjelder slalåm, og jeg aner ikke hva jeg har gjort feil, har fokusert på slalåm, brukt bøyler, trent kun innganger... så ikke veit jeg. Er litt frustrerende... Så var ordentlig nedtur den helgen...

Men nå blir det nye sjanser og jeg får prøve å være litt positiv. Blir NM først, så Hønefoss, Fredrikstad, Maridalen og Drøbak.

Tok litt "agilitypause" etter Karlstad, og har vært på Bjorli med kjæresten. Der har vi gått i fjellet og bikkjene har storkost seg! Katie løper som en villmann sammen med de andre setterne, og har virkelig fått bygd opp muskler under fjellklatringa:)

Trente i går og forrigårs etter 14 dagers pause. Slalåmtrening første dagen og felttrening i går. Felttreningen gikk bra den, og jeg har funnet ut det at jeg bør si bare "stå" på feltene, ikke "stå-bli", for virker som ho kicker litt på bli. Fin trening aleine og tid til å tenke. Ska ta en økt til helga igjen også og prøve å få litt god følelse før NM...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar