onsdag 16. januar 2008

Hoppkombinasjon. Ann Karin satte opp en fin hoppkombinasjon som ga en fin flyt for mange av oss i dag. Greit å få litt god følelse før Follostevne! Tok den hvite rekkefølgen først, fløyt godt hele veien, men følte at det ikke var helt bra fra 14 - 15 - 16, ble litt stor sving fra 14 til 15 og litt usikkerhet fra 15 til 16. Vil bli flinkere til å jobbe bak og ikke gå inn i kombinasjonen, så fikk jo prøvd det litt i dag. Den svarte kombinasjonen gikk mer eller mindre motsatt vei, den fungerte litt bedre, følte jeg. Men er fornøyd med det vi gjorde, og Katie tok slalåminngangen uten å feile, noe jeg regna med ville skje på den hvite kombinasjonen, da vi er litt svake på når vi kommer inn litt fra høyre på slalåmen. Men Katie var flink i dag, og mor også:)
Agilitykombinasjonen var morsom! Det var litt utfordring fra røret (3) og hoppehinderne frem til vippa, men Katie hadde veldige tighte svinger og hørte godt på høyrekommando når vi kom fra 7 til 8. Jeg valgte å holde meg mellom hoppehinderne og stigen siden nr 8 stod litt spisst på og et stykke opp fra 7. Fungerte greit det. Klarte også fint å løpe forbi hinderet opp mot 16. Fikk riv på hinder 18, er nok fordi jeg veksler over for å forberede møne og det blir skarp venstre sving, pluss at det blir stor fart og plutselig brytning. Men korrigerte ikke det, for det gikk så fint og alt annet satt. Gikk inn på slutten og terpet litt på felter, for å holde de tilbake litt ekstra.

Så da får vi se om vinterens trening gir resultater på Follo til lørdagen. Blir spennende. Blir moro å se Gry og Roxy debutere også:) Uansett så gleder vi oss til å starte med konkurranser igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar