søndag 30. november 2008

Dalsbygdatur

På torsdagen reiste Kent, jeg, Katie og Frøya til familien min i Dalsbygda (nesten ved Røros). Der har vi kost oss masse:) På torsdagen kom vi til servert bord etter seks timer kjøring i 60 km på glattisen, så det gikk trått oppover og dermed enda deiligere å være framme. På fredagen reiste vi en tur til Røros og gikk i gatene og tittet. Fikk faktisk litt julestemning av å gå der, var kommet en del snø og det var kaldt og godt:) På ettermiddagen gikk vi en tur i lysløypa. Kent tok skiene fatt med Frøya i sele. Katie fungerte som hare og løp så snøen føyk foran Frøya. Ho elsker jo å løpe om kapp og Frøya trakk mye bedre av å prøve å ta igjen Katie. Nancy og jeg gikk på bena og fikk skravla litt:) På lørdagen ble Kent med onkel Norvald på rådyrjakt. Nancy og jeg tok en skitur, men etter ca 4 km presterte jeg å knekke skien! Godt gjort i grunn, men skien tålte vist ikke litt løssnø og 55 kilo... kremt. Får se om jeg får klaga på det. Men Katie fikk seg hvertfall en god tur og var trekkhunden for jenta med 1 og 1/2 ski:)

Etter det fikk jeg lov til å ri litt på jorde med søte Stellamor, dølahesten til Nancy:) Det var koselig. Jeg er ikke akkurat et hestemenneske med masse kunnskap, men koselig var det å tusle noen runder på jorde:) På kvelden reiste vi til Røros igjen og spiste på Milano, har nesten blitt tradisjon det og spise der:) Avsluttet dagen med en runde bowling, og Kent og jeg vant;)

I dag, søndag, er vi hjemme igjen og jeg savner snøen allerede:( Det er jo litt snø hjemme her, hele 1 cm... men det blir på en måte ikke det samme.


Kent og Frøya,som alltid er rolig og avbalansert...Stella


Fjøset til Norvald litt på nedsida av gården


Søteste Stella


Vi baser i snøen. Ble tungt for Stellamor å gå i 60 cm snø.


Stella<3>

* Takk for en koselig helg, Nancy og Norvald*

4 kommentarer:

 1. den hesten kledde du..
  Godt å lese at du hadde en fin tur, selv om du knakk skia, hehehe.
  Ser deg i morgen...

  SvarSlett
 2. Takk for det:) Var herlig å ri litt igjen:) det var alt i alt en super helgetur!

  Vi sees i morra, da er det agility som gjelder:D

  SvarSlett
 3. Ææ, se på all den snøen a! Heldige!
  Så fint å se at dere hadde en koselig tur :D

  "HVOR VAR DU DA HOFF KNAKK SKIA?"

  hihihi :p snakkes i mårra ja :))

  SvarSlett
 4. Hehe;P

  Var herlig med snø, håper det snart kommer skikkelig med snø her også. Er jo så fint da:)

  Vi sees på trening!:D

  SvarSlett